Breaking Bad+Pawn Stars vs Seinfeld+Veep = reclamă amuzantă la Audi

Autor: Adrian Mihălţianu 22 aug. 2014 Știri auto
Breaking Bad+Pawn Stars vs Seinfeld+Veep = reclamă amuzantă la Audi

Serialul de televiziune Breaking Bad a avut un succes imens în lumea întreagă, la fel ca Seinfeld – un alt serial cunoscut acum pe întreg mapamondul (recunosc, ambele show-uri au fost nişte plăceri vinovate pentru mine; m-am uitat la sezoane întregi din Seinfeld într-o singură zi… dar asta rămâne între noi).

Acum, cei de la Audi au încercat (şi au reuşit) să îi aducă în acelaşi videoclip pe Bryan Cranston şi Aaron Paul (vedetele din Breaking Bad), dar şi pe Julia Louis-Dreyfus (care a jucat-o pe Elaine în Seinfeld). Doar că lucrurile nu sunt chiar ceea ce par la prima vedere, fiindcă protagoniştii din Breaking Bad nu se ocupă cu producerea şi vânzarea metamfetaminei, ci joacă rolul proprietarilor unei case de amanet (Pawn Stars îţi spune ceva?).

În timp ce Julia Louis-Dreyfus încearcă să-şi vândă premiul Emmy câştigat în 1996 pentru rolul din Seinfeld ca să îţi cumpere o insulă privată, s-ar putea să zăreşti – pentru doar câteva secunde – un Audi S3 Sedan.

Clipul de mai jos a fost creat pentru ediţia cu numărul 66 a premiilor Emmy care îşi va decerna câştigătorii luni, 25 august.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide