Bucharest City Challenge se mută la Budapesta

În acest an nu vom avea nici Salon Auto şi nici cursa din jurul Casei Poporului, evenimentul Bucharest City Challenge fiind anulat şi mutat în schimb la Budapesta.

Bucharest City Challenge se mută la Budapesta Bucharest City Challenge se mută la Budapesta

Bucharest Ring S.R.L. organizatorii evenimentului Bucharest Challenge au anulat ediţia din acest an., se arată într-un comunicat oficial. Conform contractului iniţial, Bucharest City Challenge ar fi trebuit să se desfăşoare până în 2015, dar Primăria Capitalei a negat în mai multe rânduri obligaţia legală de a asigura locaţia şi pentru ediţia din 2009. Astfel evenimentul va fi mutat la Budapesta şi se va desfăşura între 29 şi 30 August.

Etapa din România reprezenta cea de-a cincea rundă a campionatului FIA GTşi ar fi trebuit să se desfăşoare în perioada 26 - 30 august, conform calendarului oficial. Consilierii municipali l-au împuternicit, în luna mai, pe primarul general să înceapă negocierile pentru organizarea la Bucureşti a unui circuit FIA GT pe arterele de lângă Palatul Parlamentului. Discuţiile nu au dus însă la un deznodământ favorabil şi vom fi privaţi de spectacolul automobilistic.