„Bucharest Classic Car Show”, la World Trade Plaza în perioada 2 – 4 noiembrie 2012

Autor: Dan Vache 02 nov. 2012 Știri auto

Salonul „Bucharest Classic Car Show” reuneşte aproape toate cluburile auto de epocă din ţară şi peste 20 de maşini de epocă în stare de funcţionare din România. Automobilele sunt prezentate ca valori culturale şi tehnice pentru publicul larg, dar şi ca valori comerciale – cu posibilitatea închirierii pentru filmări, manifestări sau evenimente speciale – dar şi, în unele cazuri, cu posibilitatea achiziţionării.

Cei prezenţi pot admira superbe vehicule de epocă, maşini de curse, obiecte de colecţie ce ţin de segmentul auto, dar şi de decor: staţie de benzină vintage, atelier de restaurări auto cu demo, colecţii de machete, numere auto vechi, ceasuri de bord, carte veche, permise auto etc. Totodată, sunt organizate şi demonstraţii auto.

Atmosfera începutului secolului al XX-lea este recreată cu ajutorul obiectelor de epocă puse la dispoziţia publicului de către colecţionari. Printre reprezentanţi se vor număra Retromobil, Clubul Vehiculelor de Epocă, Just Classics, Morgan, Mustang, Galati Classic Club, colecţii limuzine americane, Opel, Ford, Oldtimer Studio şi Kronstadt Classic Rally.

Salonul de maşini clasice „Bucharest Classic Car Show” se desfăşoară în perioada 2-4 noiembrie 2012 la World Trade Plaza Bucureşti. Intrarea este liberă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide