Bucharest Wheels Arena 2013 – Program şi detalii

Autor: Andrei Nan 23 mai 2013 Știri auto
Bucharest Wheels Arena 2013  – Program şi detalii

BWA 2013 sau Bucharest Wheels Arena propune vizitatorilor şi participanţilor trei zile de premiere, exclusivităţi, demonstraţii pe una sau mai multe roţi şi concerte în direct!

Vizitatorii vor putea testa gratuit cel mai performant Simulator Full Motion de Formula 1 din lume, lansat oficial de Ralf Schumacher şi Juan Pablo Montoya, dar şi un Simulator Full Motion Motorbike.

Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache, piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri, vor oferi publicului demonstraţii cu maşini de raliu, iar Marius KNS, Cristi George (Mouse), Răzvan Tica (Doi-ul), Traian, Jumy şi Alex Gorgan (Kellu) vor încinge atmosfera şi cauciucurile în ritm de drift.

Piloţi de la cele mai bune cluburi de off road vor oferi demonstraţi pe trasee special amenajate cu diferenţe de nivel, şanturi şi mult noroi, iar pasionaţii de supermoto se vor putea întrece pentru premiile substanţiale oferite la Cupa Bucharest Wheels Arena, organizată de clubul Adventure Ride, pe un traseu special amenajat.

Bucharest Wheels Arena va include şi o expoziţie de tuning auto-moto la care îşi vor prezenta maşinile modificate pasionaţi de tuning auto.

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ROMEXPO şi prin reţeaua EVENTIM.ro

– PREŢ BILET: 20 RON/zi

– PREŢ ABONAMENT: 30 RON/3 zile

*elevii şi studenţii beneficiază de 50% REDUCERE

VEZI PROGRAMUL

 

 

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide