Bucovina Offroad Challenge 2009 – sâmbătă 23 mai

Autor: Dan Vache 31 mai 2009 Știri auto

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE BUCOVINA OFFROAD CHALLENGE 2009

Nivel ridicat de dificultateTraseele din ziua de sâmbătă au fost, din nou, uscate, aşa încât concurenţii nu au întârziat să apară la proba specială – problemele cele mai mari la secţiunea Extrem le-a pus traversare unei mlaştini, dar, practic, toate maşinile au reuşit să ajungă la proba specială.

Cu excepţia unui echipaj, 20 de maşini de la Extrem s-au încumetat să ia în piept proba specială, care avea să le rezerve celor de la volan câteva surprize, datorită spaţiilor foarte strâmte. Doar două abandonuri a consemnat proba specială de la Extrem, în rest tensiunea fiind ţinută la cote destul de ridicate de manevrele contracronometru, printre copaci şi peste ravene.

Nici la Open nu a fost usorLa clasa Open, această zi a fost destul de liniştită, iar proba specială a fost terminată cu brio de toate echipajele care au abordat-o. În final, ziua de sâmbătă s-a dovedit ceva mai puţin spectaculoasă pentru spectatorii de la proba specială, dar foarte tehnică pentru participanţi.

Seara s-a terminat cu o premiere specială a tuturor participanţilor la această etapă, clasamentul final şi festivitatea de premiere finală urmând a avea loc duminică, după trial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide