Bugatti a lansat Divo. Un hypercar de 1500 de CP şi 5 milioane de euro – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 27 aug. 2018 Știri auto

Bugatti Divo a fost una dintre cele mai aşteptate maşini de la Pebble Beach. Proiectat pentru a revigora tradiţia companiei în ceea ce priveşte construcţia caroseriei, Divo are un design unic, care are prea puţin de-a face cu Chiron. Multe schimbări de stil s-au axat pe îmbunătăţirea aerodinamicii, iar Bugatti spune că modificările au dus la o forţă de apăsare de 90 kg.

Pornind din faţă, modelul Dvio are un nou look, cu prize de aer mai mari şi un spoiler frontal mai larg. Aceste schimbări ajută la îmbunătăţirea semnificativă a forţei de apăsare. Frânele sunt răcite de patru surse independente de aer pe fiecare parte a vehiculului: aerul curge dintr-o de deasupra barei de protecţie din faţă, din prizele de pe aripile din faţă, dintr-o intrare pe radiatorul frontal şi apoi din difuzoarele din faţa anvelopelor.

Revenind la motor, este vorba de un W16 de 8.0 litri cu patru turbocompresoare, care continuă să producă 1.500 CP. Viteză maximă este limitată la 380 km / h. 

Unicitatea modelului se extinde până la cabină. În timp ce maşina are un interior în două tonuri cu tapiţerie Divo Gray Alcantara şi accente contrastante Divo Racing Blue, în altă parte, există o carcasă din fibră de carbon cu accente metalice gri din sticlă anodizată. De asemenea, şoferii vor găsi la interior cotiere mai mari, precum şi un volan cu padele mai mari.

Maşina este numită după pilotul francez de curse francez Albert Divo, iar producţia va fi limitată la 40 de unităţi.

Preţul noului model va fi de aproximativ 5 milioane de euro.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide