Bulleta RF22 este cel mai nou supercar californian

Autor: ProMotor 30 aug. 2013 Știri auto

Maşina a fost botezată după avionul de vânătoare Lockheed Martin F-22 Raptor şi este dezvoltată pe aceeaşi platformă ca şi Lotus Evora. Caroseria este realizată din materiale compozite, însă clienţii pot opta şi pentru versiunea din fibră de carbon.

Şi cum zilele trecute vă prezentam o creaţie a designerului Samir Sadikhov, aflaţi că el a fost cel care a desenat caroseria pentru RF22, aşa cum a făcut-o şi cu conceptele Aston Martin DBC şi Cadillac C-Ville. Astfel, supercarul a primit suplimentar o grilă frontală mult mai agresivă decât cea de care dispune Lotus Evora şi faruri bi-xenon.

În ceea ce priveşte motorizarea, Bulleta RF22 a primit un propulsor V6 de 3,6 l ce dezvoltă 505 CP şi un cuplu de 555 Nm. Cu o greutate de doar 1.363 kg, RF22 accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde.

Deocamdată nu au fost specificate preţuri pentru RF22 însă constructorul a specificat că fiecare client va primi la cumpărare un ceas elveţian personalizat, cu aceeaşi serie ca cea de pe şasiul maşinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide