Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO]

Din mai multe puncte de vedere, Burnout Nomination este opusul Ice Bucket Challenge - adică este hot şi este spectaculos. Ia şi vezi

Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO] Burnout Nomination Challenge este fix ceea ce spune că este: o fiestă fumigenă [VIDEO]

Nu-i aşa că ar fi mişto să înceapă în universul de 0 şi 1 un joculeţ similar cu vestitul Ice Bucket Challenge, dar care să provoace nominalizaţii să scoată un pic de fum din pneuri? Păi... bine ai venit pe Burnout Nomination, o comunitate pe Facebook care promovează un astfel de joc. 

Ce poţi găsi aici? Păi, poţi găsi „lucrări” precum cea a lui Fredrik Sørlie, un norvegian care ştie să facă senzaţie cu a sa Toyota Cressida. 

Nicio hostesă nu a fost răcită în timpul şi după aceste filmări

N-o să-ţi stric plăcerea descoperitului, însă trebuie să ştii că pe aceeaşi pagină vei găsi şi profesionişti care o dau în cerculeţe în mijlocul intersecţiilor - comportament cu care nu suntem de acord şi pe care nu îl încurajăm. Dar avem încredere că vei şti ce să iei de bun şi ce nu din această pagină.