Câinii-poliţişti din Moscova luptă împotriva parcărilor aiurea. Şi sunt super-simpatici

Autor: Andrei Ştirbu 04 dec. 2014 Știri auto

Şoferii din Moscova au găsit o soluţie pentru a scăpa de amenzile de parcare. Aceştia îşi acoperă parţial numărul de înmatriculare, fiind pregătiţi să dea în judecată pe oricine care atinge maşina lor, în special pe agenţii de parcare a căror intenţie este de a dezvălui numărul întreg, pentru a trimite amendă vinovatului de drept.

În plus, nici camere de supraveghere care îi înlocuiesc pe lucrătorii de parcare nu vor putea să citească tot numărul. Şoferii din Moscova sunt peste măsură de ingenioşi, ştim.

Însă nici poliţiştii moscoviţi nu se lasă mai prejos, se pare. Apelând la aceleaşi tertipuri „tehnice”, aceştia au dresat câini care să îndepărteze bucăţile de hârtie, CD-urile sau alte obiecte puse intenţionat peste număr.

Nu poţi să dai în judecată un câine pentru că ţi-a smuls hârtia din număr, aşa-i?

În plus, oficialităţile ruse au menţionat că unităţile canine sunt dresate şi pentru a pune obiectele sustrase în coşuri de gunoi, pentru că trăim într-un oraş civilizat şi nu suntem animale să aruncăm cu gunoaie pe jos, nu?

Din fericire, la noi nu este nevoie de câini dresaţi, pentru că avem parcagii la tot pasul. Partea cu „din fericire” a fost cât se poate de ironică, desigur.

via Weird Russia

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide