Romanian Retro Racing are loc în weekendul 26-27 octombrie, la Motorpark România

Autor: Visan Marius 24 oct. 2019 Știri auto

În weekend-ul 26-27 octombrie va începe Romanian Retro Racing – Campionatul Naţional de Viteză pe Circuit pentru Automobile Istorice. Astfel, la sfâșit de octombrie se vor desfășura etapele 5 și 6 ale Campionatului de Viteză pe Circuit pentru Vehicule Istorice se desfășoară în acest weekend pe circuitul Motorpark de lângă București.

Competiția Romanian Retro Racing ajunge la un record de înscrieri pentru cele două clase ale campionatului: 14 autoturisme vor lua startul pe grila de la Viteză pe Circuit, în timp ce alte 53 de autoturisme vor participa la Regularitate pe Circuit.

Romanian Retro Racing are loc la Motorpark

Competiția a debutat anul acesta la Motorpark, a ajuns la noul circuit de lângă Târgu Mureș pentru etapele 3 și 4, iar deznodământul se va derula pe circuitul de casă al competiției, lângă Adâncata. La fel ca anul trecut, campionii acestei competiții vor fi premiați la Gala Campionilor FRAS.

Printre automobilele concurente în acest weekend amintim Fiat 850, Triumph Spitfire, Porsche 911, Renault 5 Alpine, Maserati Biturbo, Detomaso Pantera, Alfa Romeo 75, BMW 2002, precum și 13 modele Dacia înscrise la cupa Dacia Revival.

Accesul spectatorilor în incinta circuitului Motorpark România (Adâncata, DN 101B) este gratuit în ambele zile de concurs, începând cu ora 9:00

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Romanian Retro Racing



Comentarii
Inchide