Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO

Mult fum, mult foc, multe resturi, mult cauciuc ars şi mult pericol. Aşa poate fi rezumat videoclipul de mai jos, în care este surprinsă dezintegrarea unor maşinării dopate cu putere.

Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO Când lucrurile merg prost: dragstere dezintegrate în slow-motion. VIDEO

Bine aţi venit în lumea dragsterelor. Maşinării saturate de cai putere, pe cât de brutale şi rapide, pe atât de periculoase, instabile şi greu de controlat. Ironic, dezavantajele acestor vehicule infernale sunt cele care fac deliciul publicului atunci când ceva nu merge conform planului.

Iar când amesteci o accelerare fulgerătoare cu alte forţe dezvoltate în timpul sprintului, cu motoare supraalimentate şi cu orgolii mari, spectacolul este garantat. Filmată în slow-motion, dezintegrarea acestor monştri ai pistelor în linie dreaptă ne arată câtă forţă generează de fapt un asemenea incident.

Mai jos, aveţi două minute delicioase cu incidente capturate de camere video pe durata primei jumătăţi a sezonului 2014 NHRA Mello Yello Drag Racing: