Caranda, brand românesc de baterii auto, a deschis al 14-lea magazin din ţară

Autor: ProMotor 07 dec. 2018 Știri auto

Producătorul de baterii auto Caranda, care se află pe piaţă autohtonă de 27 de ani, a deschis al 14-lea magazin din România, pe B-dul Alexandru Ioan Cuza, nr. 69.

Pe lângă oferta de baterii auto, magazinul mai pune la dispoziţia clienţilor şi baterii moto, baterii industriale, redresoare şi diverse alte accesorii. Una din cele mai importante aspecte ale noii unităţi este asigurarea părţii de service gratuit în perioada de garanţie a bateriilor. 

Toate produsele pe care comercializează această firmă sunt verificate în laboratorul de testare automatizată DIGATRON pus în funcţiune în anul 2005.      

Pentru testarea bateriilor auto, laboratorul Caranda este singurul din ţară acreditat de RENAR şi utilizat de RAR pentru executarea testelor de omologare necesare obţinerii licenţei şi certificatului de conformitate pentru produsele distribuite pe piaţa românească.  

Bateriile auto Caranda reprezintă al doilea mare producător românesc de baterii auto, fiind fabricate în Bucureşti. Caranda este o firmă privată cu capital integral românesc fondată in anul 1991. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide