Care a fost cea mai de groază experienţă cu maşina? [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 08 nov. 2014 Știri auto
Care a fost cea mai de groază experienţă cu maşina? [VIDEO]

Trăim în era tehnologiei, în care vizionarea unui clip în care apare o siluetă translucentă nu este decât „prelucrare video reuşită”. OK, dar asta nu înseamnă că nu poţi să ai parte de experienţe care-ţi ridică părul de pe mână chiar şi atunci când ţi le reaminteşti. 

Deci nu trebuie să fie monştri ca să fii îngrozit, şi oamenii te pot speria în ultimul hal. Mai ales dacă sunt oameni precum bărbatul din clipul de mai jos. Proprietarul maşinii din care s-a făcut filmarea vine cu următoare descriere: 

„Filmare de pe bordul maşinii, blocaj în mijlocul autostrăzii (78 vest de bifurcaţie) în mijlocul nopţii. Fără lumini de avarii, fără poziţii aprinse. Ambele benzi blocate. A fost cât se poate de dubios, însă nu au existat tentative de ameninţare sau tentative de agresare. Doar comportament dubios. Nu este nevoie de presupuneri. 

Poliţia a declarat că au fost reţinute două persoane. Fără capete de acuzare grave, doar condusul sub influenţa alcoolului şi/sau a drogurilor”.

Cu toate că pe cameră nu se vede momentul, autorul filmării a menţionat că înainte să îi dea bice cu maşina, tipul suspect a băgat mâna în buzunar, în timp ce se apropia de maşină. Nu ştim ce înseamnă la tine poveste de speriat, însă pentru noi a fi oprit pe autostradă de un tip care nu zice nimic concret este suficient ca să fugi mâncând pământul. 

Împărtăşeşte cu noi experienţa care te-a speriat (indiferent dacă ai elucidat-o sau nu ulterior).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide