Exclusiv  Câştigătorul Şofer de România a primit premiul

Marele câştigător al concursului Şofer de România a intrat, în sfârşit, în posesia premiului, un Opel Corsa 111 Edition. Haideţi să-l cunoaştem pe Dragoş şi să vedem cum e noua lui maşină.

Premiul: Opel Corsa 111 EditionMarele premiu al celui maicunoscut joc online din 2010, Şofer deRomânia, a fost un Opel Corsa 111 Edition. A fost, deoareceacum a devenit proprietatea marelui câştigător, DragoşDonici.

Dragoş este un tânăr liceean din Tecuci (judeţul Galaţi), are 18ani, iar permisul auto l-a luat la începutul anului, când a ajunsla vârsta majoratului. Ajuns la dealerul RădăciniMotors din Bucureşti, de pe Calea Vitan, citeam pe faţalui nerăbdarea să vadă şi să ia loc la volanul viitoarei luimaşini.

Dragos Donici, castigatorulLa primul său contact cumarele premiu, un Opel Corsa 111 Editionîn 3 uşi, de culoare albă, s-a putut citi lejer pechipul lui atât bucuria, cât, mai ales, emoţia. Înainte de a primicheia maşinii, Dragoş a mai trebuit, totuşi, să treacă de un mictest de răbdare, împărtăşindu-ne câteva impresii la cald desprepremiul în posesia căruia urma să intre.

Am aflat, astfel, că marele câştigător al concursului Şofer deRomânia este un tânăr cu capul pe umeri, care considerăacest Opel Corsa o maşină foarte potrivită pentruel. Dragoş ne-a spus că motorul pebenzină de 1,2 litri şi 85 CP nu este nicidecum unul slab, elpunând accentul pe siguranţă şi, fiind un şofer începător, i separe normal să nu aibă de la început o herghelie numeroasă subcapotă.

Cât de mult i-a plăcut maşina, nu prea avem cuvinte să descriem,dar Dragoş a declarat că nu intenţionează nicidecum să o vândă, cise va bucura de ea în fiecare moment petrecut lavolan, fie că e vorba de naveta casă-şcoală, fie că vorbimde excursiile din weekenduri şi vacanţe.

Primind cheia marelui premiu!La rândul său, FlorinCiobanu, Opel Marketing Manager, s-a bucurat că i-a înmânat cheilemaşinii lui Dragoş, considerând că Opel Corsa în 3 uşi aajuns pe mâini bune, modelul fiind conceput, în primul rând, pentruclienţii tineri.

De asemenea, domnul Florin Ciobanu s-a declarat încântat derezultatele deciziei Opel, de a apela la acest gen de promovareonline, care a ajuns la peste 60.000 de utilizatori defacebook prin intermediul concursului ProMotor Şofer deRomânia.

Îl felicităm încă o dată pe Dragoş Donici şi aşteptăm să neîmpărtăşească în viitor din experienţele sale la bordulmaşinii Opel Corsa 111 Edition.

Celor care sunteţi nerăbdători să luaţi startul într-un nou jocŞpfer de România, vă mai cerem puţină răbdare. Pentru că vamerita!