Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă – FOTO

Autor: Marius Vișan 04 mai 2018 Știri auto
Cât costă să „parchezi” maşina direct pe plajă – FOTO

Un tânăr din judeţul Prahova care, în weekend, şi-a parcat maşina pe plajă a fost amendat cu 10.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a intrat, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune. 

Un tânăr din judeţul Prahova a fost amendat, joi, de poliţişti, cu 10.000 de lei, după ce a fost prins la scurt timp după ce îşi parcase maşina pe plaja de la Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Un tânăr din Prahova, care a parcat maşina pe plaja din Vama Veche, amendat de Poliţie
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din Câmpina, a pătruns, joi după-amiza, cu autoturismul pe plaja de la Vama Veche, în dreptul unui restaurant din staţiune.

Acesta a fost observat de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Vama Veche, care l-au sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei.

Un incident similar a avut loc, marţi, tot la Vama Veche, atunci când un alt tânăr a intrat cu maşina în mare, unde a rămas blocat, având nevoie de câteva zeci de minute pentru a scoate autovehiculul la mal. Şi în acest caz, şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, a fost amendat de poliţiştii constănţeni cu suma de 10.000 de lei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide