Cât îl costă pe Jeremy Clarkson încheierea conflictului cu producătorul Top Gear agresat

Autor: Gandul.info 24 feb. 2016 Știri auto
Cât îl costă pe Jeremy Clarkson încheierea conflictului cu producătorul Top Gear agresat

 


Jeremy Clarkson, fostul star al emisiunii „Top Gear”, a ajuns la o înţelegere cu producătorul tv Oisin Tymon, căruia ar urma să îi achite despăgubiri 100.000 de lire sterline (125.000 de euro), suportate în comun cu postul BBC, informează Gandul.info.

Oisin Tymon lansase o acţiune judiciară împotriva lui Jeremy Clarkson şi a postului BBC, după o dispută violentă care a avut loc în martie 2015. Oisin Tymon susţine că a fost lovit cu pumnul de starul emisiunii „Top Gear”.

„Aş vrea să îi prezint scuze, încă o dată, lui Oisin Tymon, pentru incident. (…) Sunt mulţumit că această problemă a fost rezolvată”, a spus Clarkson, citat de BBC.

Avocaţii lui Oisin Tymon au confirmat soluţionarea litigiului, fără a oferi detalii.

Se pare că Jeremy Clarkson ar urma să îi achite lui Oisin Tymon 100.000 de lire (125.000 de euro), sumă la care contribuie şi postul public BBC.

BBC a anunţat, pe 25 martie 2015, decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson pentru „Top Gear”, după ce starul acestui show fusese suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu producătorul Oisin Tymon. În iunie 2015, BBC a anunţat oficial că emisiunea „Top Gear” va fi prezentată de Chris Evans.


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide