Ce maşină modernă ar trebui să-şi ia Vânătorii de Fantome acum?

S-au împlinit 30 de ani de când Vânătorii de Fantome au făcut furori în rândurile publicului din întreaga lume. Este timpul pentru întrebarea „Ce ar conduce ei acum?”

Ce maşină modernă ar trebui să-şi ia Vânătorii de Fantome acum? Ce maşină modernă ar trebui să-şi ia Vânătorii de Fantome acum?

Ca pasionat de maşini, nu poţi să nu fii fascinat de ECTO-1, maşina oficială a Vânătorilor de Fantome. La origine un Cadillac „utilitar” (ambulanţă / dric) din 1959, ECTO-1 a fost frumos accesorizat cu tot felul de echipamente hi-tech folosite în prinderea fantomelor.

(via)

Povestea spune că Dan Aykroyd - actor şi „părintele” lui ECTO-1 - ar putea să pună în aplicare tot ceea ce-şi imaginase în privinţa lui ECTO-1. De fapt, te lăsăm pe tine să-i afli povestea, prezentată de către cei care au lucrat la restaurarea maşinii. 

Acum, la împlinirea a 30 de ani de la apariţia Ghostbusters, cei de la Jalopnik se întreabă care ar fi maşina modernă cea mai potrivită pentru a-l înlocui pe ECTO-1. Şi vin şi cu câteva sugestii - Ferrari FF, Nissan Juke-R, Mitsubishi eK, Tesla Model X, Kia Soul - pe care le găseşti „echipate” în galeria foto de mai sus.

Desigur, lista de opţiuni nu este nici pe departe completă - noi ne gândeam că asta ar fi o sugestie bună:

E63 AMG 4MATIC Estate S-Model: 585 CP, tracţiune integrală, 0-100 3,6 secunde,  695 de litri de portbagaj

Tu ce ai propune ca maşină oficială Ghostbuster?

Sursa: Jalopnik