Ce spun britanicii despre noua Dacia Duster – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 iul. 2018 Știri auto
Ce spun britanicii despre noua Dacia Duster – VIDEO

Englezii de la site-ul auto Carwow.com au testat Dacia Duster, una dintre cele mai bine vândute maşini la nivel european. Mat Watson, editorialist auto, explică într-un clip de 15 minute totul despre noul Duster: design exterior şi interior, dotări, spaţiu pentru pasageri, performaţe pe şosea, consum, şi nu în ultimul rând, preţul. 

Printre lucuruile bune pe care le spune despre maşină ar fi: „Această versiune de Duster vine în dotarea standard cu o cameră video. Imaginea nu este cea mai bună, dar este mai bine decât nimic. De asemenea este dotată cu patru camere pentru o vedere panoramică.

Pentru oraş este destul de bună, vizibilitatea este bună şi acestea te ajută să vezi ce faci. De asemenea, Dacia a făcut volanul cu 30% mai uşor decât la versiunea mai veche, iar asta îl face uşor de manevrat la viteză redusă. Suspensiile sunt şi ele foarte fine, ceea ce ajută la absorbirea şocurilor date de denivelări şi gropi.”

Matt Watson crită faptul că Duster nu are aer condiţionat în dotarea standard, şi mai pomeneşte de faptul că este disponibilă doar o singură culoare pentru nivelul de echipare cel mai de jos.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide