Cea mai folositoare funcţie a aplicaţiei WAZE trece şi pe Google Maps

Autor: ProMotor 13 sept. 2018 Știri auto
Cea mai folositoare funcţie a aplicaţiei WAZE trece şi pe Google Maps

După aproximativ cinci ani de la achiziţia WAZE de către Google, compania americană a introdus în Google Maps o actualizare surprinzător de utilă.

Aplicaţia de navigaţie WAZE este cunoscută şi apreciată de mulţi şoferi, aceştia apreciind rutele mai scurte oferite, precum şi sistemul de notificări pe baza evenimentelor semnalizate de alţi şoferi. Google a cumpărat WAZE în 2013, deşi deţinea propriul sistem de navigaţie – Google Maps.

De-a lungul timpului, WAZE a suferit îmbunătăţiri, în timp ce Google Maps a cam stagnat în dezvoltare.

Waze şi-a dezvoltat sistemul de notificări şi de profile, iar şoferii apreciază că eventuale pericole aflate pe traseu le sunt anunţate.

După ani buni în care Google Maps a fost pe plan secundar pentru gigantul american, acum a primit în sfârşit o îmbunătăţire.

Astfel, opţiunea de notificări, prin care îi poţi informa pe alţi şoferi de anumite situaţii, a fost introdusă şi în Google Maps. Probabil în curând va fi disponibilă şi utilizatorilor din România.

Fiecare incident raportat va apărea pe hartă împreună cu ora la care a fost introdus, pentru a putea stabili singur dacă informaţia este de actualitate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide