Ceas de lux - Mazda

Mazda şi-a unit forţele cu binecunoscutul fabricant şi designer de ceasuri Sinn Spezialuhren pentru a crea o serie limitată a unui ceas cronograf premium, urmând să fie lansat spre vânzare în Europa în luna august.

Ceas de lux - Mazda Ceas de lux - Mazda
Colaborarea celor de la Mazda cu Sinn Spezialuhren nu este la prima încercare, existând deja alte două ceasuri - primul, un produs dedicat modelului MX-5, iar cel de-al doilea lui RX-8. MX-x MC şi Sinn303 RX-8 sunt dezvotarea unor produse deja aflate în visteria Sinn Spezialuhren. Noul model, ceasul cronografic, este un model unicat, fiind desenat şi gândit exclusiv pentru marca japoneză.

Design-ul noului ceas a fost inspirat de mai multe modele, ca de exemplu: cadranul patrat cu colţurile rotunde a fost inspirat de prizele de aer, stopurile şi mânerele uşilor modeluli MX-5, în timp ce cureaua ceasului este confecţionată din cauciuc siliconic cu un desen care imită profilul anvelopei conceptului Nagare. Preţul de achiziţie a noii linii exclusiviste de ceasuri Mazda va fi de 1.490 de euro, fiind disponibile la dealerii Mazda din Europa începând cu mijlocul lunii august.