Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne

Nu este reclamă şi nu este mâna ruşilor, ci de data asta un danez a vrut să iasă la lucrările de primăvară cu cel mai luxos utilaj disponibil în garajul său, un Porsche Cayenne.

Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne Cel mai luxos utilaj agricol – Porsche Cayenne

Casă vă faceţi o idee despre amploarea grandomaniei agricultoruluidanez, aflaţi că un Porsche Cayenne Turbo (generaţia actuală, nucea din imagini, dar luaţi-o ca punct de reper pentru a aprecia câtde scump este un asemenea automobil ) costă 2.473.144 coroane, adicăpeste 330.000 euro. Nu vă miraţi, este bine ştiut faptul căîn Danemarca taxele la maşini sunt de 180% din valoarea decatalog, deşi raportat la puterea de cumpărare sigur estemai accesibil decât în România pentru agricultori.

Nu ştim dacă omul şi-a făcut un obicei din a ieşi ladiscuit cu cei 450 cai de rasă, cert este că exclusivistului SUV aataşat un disc tot de ultimă generaţie PC Hooft cu o lăţime de 6,3metri, conform celor de la Mechaman, publicaţie specializată înutilaje industriale şi agricole. Din cauză însă că modeluluiPorsche îi lipsesc pompele hidraulice este greu de crezutcă utilajul agricol chiarera în exerciţiulfuncţiunii, ci mai degrabă doar mima lucrul la câmp.

Fără zgomot şi fum