Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX

M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a Ţiriac Holdings se pregăteşte pentru luna iunie şi vine în întâmpinarea clienţilor anunţând introducerea noului crossover compact ASX în Programul Rabla 2010.

Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX Cel mai nou model din Programul Rabla - Mitsubishi ASX

Abia lansat la Salonul Auto de la Geneva în primăvara acestuian, Mitsubishi ASX va fi disponibil pentru comenzi,începând de la un preţ foarte avantajos de 13.290 euro (TVA inclusşi trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipată cuun propulsor pe benzină 1.6L şi 115 CP. Motorizarea respectănormele de emisii Euro 5.

Deasemenea, acest model marchează debutul noii familii demotorizări diesel DOHC 16v cu 4 cilindri şi injecţie directăCommon-Rail pentru versiunea de 1,8L echipată cu o cutie de vitezemanuală cu 6 trepte, respectând de asemenea noile norme de emisiiEuro 5.

Prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional,versiunea diesel se poate comanda la un preţ de 16.447 eur (TVAinclus) pentru echiparea Inform, tracţiune faţă. Pentru modelele cutractiune integrala, un avantaj considerabil pentru clienţi prinprisma raportului preţ/dotări este echiparea Intense 4WD, cu unpreţ de 21.707 (TVA inclus).

Modelul Mitsubishi ASX beneficiază de 3 ani garanţie, în limitaa 100.000 km.