Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru!

S-a întâmplat la Bruxelles, capitala neoficială a Uniunii Europene: un hoţ a furat o maşină cu tot cu copilul din ea. Care, ulterior, i-a ajutat pe poliţişti să îl prindă pe hoţul neatent!

Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru! Cel mai prost hoţ: a furat maşina cu un copil înăuntru!

Scenariul acestui incident inedit este unul destul de simplu: ofemeie şi-a lăsat maşina cu cheia în contact, pentru a pune lapoştă un plic. Timp suficient pentru un hoţ, care,bineînţeles, s-a urcat în maşină şi a plecat în trombă cuea.

Urmarea este logică: femeia revine la maşină, realizeazăîngrozită că nu mai e şi, evident, anunţă poliţia. Situaţia era cuatât mai gravă cu cât în maşină se afla şi copilul de 7 anial femeii, pe bancheta din spate. Prin urmare, poliţia dinBruxelles avea de rezolvat un caz de răpire.

Din fericire, nu a fost vorba de aşa ceva, copilul fiindgăsit foarte repede - se pare că a fost "debarcat" la unmoment dat, când hoţul şi-a dat seama că are un pasager în spate.În plus, maşina furată a fost descoperită nu peste mult timpîntr-un service.

Hoţul nu a scăpat, fiind identificat în urma descrierii oferitepoliţiei de puştiul "răpit". Şi, pentru a pune capac poveştii, înmomentul în care poliţia l-a ridicat pe suspect sub acuzaţia defurt al maşinii, acesta a negat totul, spunând că nu estenicidecum responsabil de furtul unei maşini cu un copilînăuntru.

Declaraţie care a fost suficientă pentru judecător, din momentce poliţiştii nu au menţionat deloc faptul că în maşinafurată ar fi fost şi un copil...

Oare se va face şi un film bazat pe această poveste? Dacă da,sugerăm titlul "Singur în maşină".