Chevrolet MPV Concept, potenţial rival pentru Dacia Lodgy

Autor: Gabriel Grosoiu 09 ian. 2012 Știri auto

Salonul Auto New Delhi este un punct important de interes pentru modelele low-cost. Alături de alte premiere importante pentru publicul asiatic, manifestarea a găzduit şi prezentarea conceptului Chevrolet MPV, un monovolum compact cu o capacitate de şapte locuri.

În timp de detaliile tehnice ale maşinii sunt încă un secret, Chevrolet este mândru să anunţe colaborarea cu britanicii de la Lotus, care au contribuit semnificativ la realizarea şasiului, proces care a necesitat un an şi jumătate.

Un mare avantaj pe care Chevrolet MPV l-ar putea folosi pentru a concura maşini de familie precum Dacia Lodgy, în afară de preţul ce se anunţă tentant, este potenţialul foarte mare în ceea ce priveşte siguranţa pasviă, avantajată de structura foarte rezistentă a maşinii.

Maşina urmează să intre într-o serie de teste, desfăşurate în diferite zone climatice ale Indiei, după care va deveni model de serie, fiind construită în colaborare cu producătorul chinez SAIC. Numărul mare de pieţe pe care modelul va fi disponibil îl aruncă în luptă cu cele mai ieftine monovolume disponibile la ora actuală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide