Chevrolet Volt are preţ în Germania

Atât costă un Chevrolet Volt în Germania, preţ cu TVA inclus. Anunţul a fost făcut la Salonul Auto de la Geneva.

Chevrolet Volt are preţ în Germania Chevrolet Volt are preţ în Germania

La conferinţa Chevrolet de la Salonul Auto de la Geneva,oficialii mărcii au anunţat şi preţul modelului Volt pentru piaţagermană. Acesta va costa 41.950 euro (TVA inclus) şi vinecu o garanţie de opt ani sau 160.000 km. Garanţia acoperă motorulelectric şi setul de acumulatori litiu-ion. Este cea mai maregaranţie ofertă de un constructor în acest moment în Europa.

Chevrolet Volt este un automobil electric ce se poatefolosi de un motor termic pentru a îşi mări autonomia. Arepatru locuri şi un portbagaj suficient de mare pentru a fi singuramaşină a unei familii. Volt poate merge între 40 şi 80 km doar înmod electric iar cu ajutorul motorului pe benzină poate parcurgepână la 600 km. Viteza maximă este de 160 km/h iar cuplul motordisponibil este de 368 Nm. Pentru a încărca bateriile estesuficientă cuplarea maşinii la o priză standard de 230 V. Încărcarecompletă durează între trei şi patru ore.

Din toamna lui 2010, Volt este disponibil la vânzare în StateleUnite în şapte state. În acest an, va vi disponibil şi în restulstatelor din America, în timp ce în Europa, Volt va ajunge înshowroom-uri în noiembrie 2011.

Chevrolet va fabrica 10.000 de unităţi în acest an iar anulviitor sunt programate încă 45.000 unităţi. Volt este produs lauzina Detroit Hamtramck din Michigan, Statele Unite aleAmericii.