Cine este bărbatul care a provocat accidentul grav din Bucureşti, în timp ce era urmărit de poliţie

Autor: Mediafax 16 iul. 2018 Știri auto
Cine este bărbatul care a provocat accidentul grav din Bucureşti, în timp ce era urmărit de poliţie

Şoferul care a lovit cinci autoturisme pe o stradă din cartierul Aviaţiei al Capitalei şi apoi a fugit de la locul faptei va fi cercetat în stare de arest. Bărbatul este recidivist, fiind anterior condamnat în trei rânduri pentru tâlhărie şi furt calificat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a acroşat vineri cinci maşini în nordul Capitalei şi a rănit astfel două persoane, a fost reţinut şi este prezentat insanţei, urmând ca judecătorii să decidă măsura. El este recidivist, fiind anterior condamnat în trei rânduri pentru tâlhărie şi furt calificat.

Gheorghe Iancu, zis Minică, a ieşit din închisoare în luna octombrie a anului trecut după ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu, adică de o reducere a pedepsei ca urmare a faptului că a fost încarcerat în condiţii necorespunzătoare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

 

 

 

 

În anul 2011, el a fost condamnat la 8 ani de închisoare, dar a ispăşit doar şase din întreaga pedeapsă.

Acum bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. El se află, la ora transmiterii ştirii, la Parchetul de pe lânga Judecătoria Sectorului 1 şi va fi prezentat magistraţilor pentru stabilirea măsurilor legale.

După ce a fugit de la locului accidentului, Gheorghe Iancu a fost dat în consemn la frontieră şi în urmărire naţională, dar a fost prins o zi mai târziu, pe raza Capitalei.

Bărbatul, care era urmărit de o maşină a Secţiei 2 de Poliţie, a provocat, vineri, un accident în cartierul Aviaţiei din Capitală, acroşând alte cinci autoturisme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide