Circuit de off-road deschis la 30 de km de Bucureşti – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 iul. 2018 Știri auto

Pasionaţii de off-road au de acum la dispoziţie un nou circuit la câţiva km de Capitală, lângă Ciolpani. Circuitul se află în incita bazei sportive TCS Racing Park şi are o lungime de peste 1.200 m, cu 20 de rampe în urcare şi coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte şi o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion.

De asemenea, pista include şi un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri şi o adâncime de 50 centimetri. Înclinaţia rampelor variază între 15 şi 40 de grade.

”Este un proiect la care ne-a gândit de ceva vreme şi pentru că suprafaţa TCS Racing Parc ne permite, am hotărât să facem un circuit şi pentru cei pasionaţi de off-road 4×4, nu doar pentru motociclişti. Circuitul este cel mai lung din ţară la ora actuală şi este destinat atât amatorilor cât şi profesioniştilor”, spune Adrian Răduţă, multiplu campion naţional şi Est-European la motocros şi proprietar TCS Racing Parc.

VIDEO

Sursă: evz.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide