Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta

În luna octombrie, Citroen este partener al concertului David Guetta, modelul DS3 fiind maşina oficială a superstarului francez. Concertul face parte din seria de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES.

Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta

În această toamna, Citroen DS3 este maşina oficială în cadrulconcertului de la Bucureşti susţinut de David Guetta, unul dintrecei mai importanţi DJ ai momentului. Muzicianul, de originefranceză, s-a bucurat de un succes ameţitor cu ultimul său albumdenumit "One Love", mai multe piese ajungând pe primul loc întopurile din Marea Britanie.


Asocierea nu este deloc întâmplatoare, primul model lansat alliniei DS fiind un vehicul stilat, pe care clienţii îl potpersonaliza printr-o întreagă gamă de accesorii şi elementevizuale. Proaspăt şi modern, cu performanţe dinamice apreciabile şioferind un confort deosebit, DS3 este de asemenea un vehicul cu undesign inteligent, a cărui modularitate se adaptează oricăreisituaţii. În cadrul vizitei sale în România, David Guetta vacălători în cele mai sigure condiţii, Citroen DS3 obţinând în urmatestelor 5 stele Euro NCAP.


Concertul va avea loc în data de 15 octombrie, laRomexpo.