CM 2018. Neymar, Brazilia. Flota de lux a lui Neymar

Autor: Marius Vișan 14 iun. 2018 Știri auto

Neymar, în vârstă de 26 de ani, va juca la Campionatul Mondial 2018 pentru echipa Braziliei. Atacantul lui Paris Saint-Germain a devenit vara trecuta cel mai scump jucator din istorie, şi cel mai bine platit jucător din lume la vremea respectivă. Neymar căştigă 37 de milioane de euro pe an doar din salariul de PSG, iar acest lucru îi permite să-şi cumpere cele mai scumpe maşini. El se mândreşte cu un Ferrari 458 Italia, un Maserati MC12 şi mai multe modele de Audi, Volkswagen si Porsche. 

Favorita lui Neymar este Ferrari 458 Italia. Mândria constructorului de automobile sport, este considerat cel mai rapid model Ferrari de serie construit vreodată. Chiar mai rapid şi decât un Enzo. Asta pentru că sub capotă se află un motor V8 de 4,5 litri şi care dezvoltă nu mai puţin de 570 CP la 9000 rpm şi un cuplu motor de 470 Nm. Performanţele sunt cel puţin impresionante: 0-100 km/h în aproape 3,5 secunde şi o viteză de top de 326 km / oră. Magneziul şi fibra de carbon au fost folosite pentru a ţine greutatea noului Ferrari 458 în limite acceptabile, frânele fiind şi ele ceramice. Lansarea oficială a avut loc la Salonul Auto de la Frankfurt în 2009. Maşina costă în jur de 160,000 de lire sterline. 

GALERIE FOTO

Cealaltă favorită a lui Neymar este Maserati MC12. Maşina a intrat în producţie în 2004, cu 25 de maşini produse. Alte 25 au fost produse în 2005, oferind clienţilor un total de 50 de maşini.

Maserati a proiectat maşina pe şasiul Enzo Ferrari, dar maşina finală este mult mai mare şi are un coeficient de rezistenţă mai redus. MC12 este mai lungă, mai înaltă şi mai înaltă, şi are un aspect diferit de Enzo Ferrari. Acceleraţia este, de asemenea, mai rapidă şi are o performanţă mai bună la frânare. Viteza maximă a lui Maserati MC12 este de 330 km / h.

 

Pe lângă maşini, el deţine şi un avion Cessna 680 JET pentru care a plătit aproape 7 milioane de euro. Neymar a mai avut unul, dar procurorii brazilieni i l-au confiscat în 2015, într-un proces de evaziune fiscală, atunci când i-au luat şi un iaht.

VIDEO


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide