CNADNR îşi face planul de amenzi pentru următorii doi ani. Câţi bani cheltuie Compania de drumuri pentru tipărirea şi expedierea proceselor verbale

Autor: Gandul 18 oct. 2015 Știri auto
CNADNR îşi face planul de amenzi pentru următorii doi ani. Câţi bani cheltuie Compania de drumuri pentru tipărirea şi expedierea proceselor verbale

CNADNR estimează că va trimite şoferilor prinşi fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 şi 1.116.000 de amenzi pentru roviniete. Pentru trimiterea lor compania este dispusă să plătească până la 6,69 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 1,5 milioane de euro. Zilnic la CESTRIN, organismul tehnic al CNADNR, sunt înregistrate în medie sute de contestaţii din partea şoferilor amendaţi pentru lipsa rovinietei.

Informaţiile apar în caietul de sarcini pentru licitaţia deschisă prin care compania de autostrăzi vrea să încheie un nou contract pentru tipărirea şi trimiterea acasă a proceselor verbale de constatare a contravenţiei (PVCC).

Banii vor proveni de la bugetul de stat.

Compania ar urma să încheie un acord cadru valabil 24 de luni şi estimează că vor fi două contracte subsecvente. Procedura de atribuire este licitaţia deschisă. Ofertele vor fi deschise pe 4 noiembrie.

Scopul contractului este achiziţia serviciilor de imprimare, anvelopare, comunicare a PVCC emise de CNADNR prin CESTRIN (organismul tehnic al CNADNR), prin intermediul sistemului informatic de emitere a rovinietei (SIEGMCR) pentru încălcarea prevederilor OG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare a drumurilor naţionale.

Câştigătorul licitaţiei va expedia PVCC printr-o trimitere recomandată, cu eliberarea unei dovezi privind livrarea la destinatar sau va afişa PVCC la domiciliul sau sediul contravenientului.

Citeşte mai departe pe gandul.info 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide