Colecţia fabuloasă de maşini a şeicului ”Curcubeu”. FOTO VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 apr. 2016 Știri auto

 


Probabil că numele Hamdan Al Nahyan nu este necunoscut iubitorilor de maşini. Acest şeic din Abu Dhabi este renumit pentru colecţia sa impresionantă de maşini. Printre altele el deţine şi o mulţime de Mercedes-uri de diverse culori, camioane americane de dimensiunea unei clădiri, maşinuţe de golf, taxiuri, maşini de poliţie, dar şi cele mai originale prototipuri Lamborghini.

În urmă cu câteva decenii, nimeni altul decât Jeremy Clarkson i-a făcut o vizită şeicului şi a urcat la bordul unui Power Wagon de dimensiuni colosale.

Oricare ar fi numele camionului la care vâ gândiţi probabil că el se află deja în colecţia acestui şeic. Dimensiunea este irelevantă. Ceea ce nu a putut fi construit în oraş a fost pus cap la ca în deşert. Unele dintre aceste modele ne-a adus aminte de Supercamionul lui Ceauşescu, maşini româneşti produse la sfârşitul anilor ’80 care aveau înglobată o tehnologie folosită acum de maşinile hibride Toyota. 

O parte din fabuloasa colecţie o puteţi vedea în clipul video de mai jos.

GALERIE FOTO

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide