Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni

Oferta specială de care beneficiază clienţii Hyundai cu această ocazie – „Manoperă la revizie plus ITP gratuit, pe viaţă!”

Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni

Celmai recent Distribuitor şi Reparator Autorizat Hyundai, ColinaMotors, dispune de un showroom cu o suprafaţă de 260 mp, unde potfi expuse până la 6 autovehicule. Operaţiunile service îngaranţie si post-garanţie care pot fi efectuate în atelierul ColinaMotors includ diagnoza computerizată, operaţii de întreţinere şireparaţii complete, operaţiuni de tinichigerie şi vopsirecaroserie, montare accesorii. De asemenea, clienţii pot achiziţionagama completă de piese de schimb şi accesorii pentru autovehiculeleHyundai. Modelele comercializate de Colina Motors acoperă toatăgama de autovehicule Hyundai, de la autoturisme - i10, i20, i30,Accent, Grandeur, MPV-uri - ix20 şi SUV-uri - ix35, Santa Fe,Tucson, până la autoutilitare sau minibus-uri - modelul H-1.

"Includerea mărcii Hyundai în portofoliul Colina Motors faceparte din strategia noastră de adaptare a politicii companieipentru a face faţă provocărilor pieţei, având în vedere asigurareaunei baze cât mai largi de clienţi, cărora noi le oferim permanentsoluţii adaptate unor nevoi specifice. Principalul obiectiv este săasigurăm clienţilor noştri aceeasi calitate cu care i-am obişnuit,având în vedere permanent gradul de satisfacţie a acestora şiacordând o importanţă deosebită diversificării serviciilor pe carele punem la dispoziţie." - Alexandru Piţigoi, Director GeneralColina Motors

Oferta specială cu care Colina Motors îşi întâmpinăclienţii cu ocazia lansării noului centru integrat se adreseazătuturor persoanelor care achiziţionează un autovehicul Hyundai saucare efectuează orice lucrare de service pentru un autovehiculHyundai la sediul său, în perioada 1 martie - 30 aprilie.Campania "Gratuit, pe viaţă" implică manopera la revizii şi ITP,gratuite, pe viaţă. Colina Motors activează pe piaţa auto dinRomânia încă din anul 2000, debutând ca şi companie specializată înservicii destinate activităţilor de motorsport. Începând cu anul2004, Colina Motors a devenit distribuitor autorizat Ford, iar în2007 - centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz,autovehicule comerciale. Colina Motors este de asemenea importatoral renumitelor mărci germane de tuning Brabus şi Startech, precumşi reprezentant al unor mărci importante de accesorii auto şiechipamente sportive.