Comportamentul de golan îl va costa pe fostul politician

Unde nu-i cap, vai de picioare

Comportamentul de golan îl va costa pe fostul politician Comportamentul de golan îl va costa pe fostul politician

 

Vă mai amintiţi dimineaţa în care aţi deschis Facebook-ul şi era plin wall-ul de informaţii cu o bătaie între poliţişti şi celebrul Cristian Boureanu? Imediat au apărut reacţiile, iar filmuleţele au început să curgă gârlă, de parcă ar fi fost un întreg platou de filmare şi s-ar fi turnat un film. S-a turnat însă plumb în cariera de politician, om de afaceri şi persoana publică, toate cele 3 calităţi ale lui Boureanu. Nu a fost persoană care să-l apere în social media pe C.B. Cu excepţia uneia. Iubita lui care a fost atunci acolo, de faţă, a zbierat cât a putut, apoi a depus mărturie mincinoasă. Dar să vedem cum va decurge procesul şi ce despăgubiri i se cer lui Boureanu de către poliţistul lovit.

 

Poliţistul de la Brigada Rutieră agresat de Cristian Boureanu a cerut daune de 50.000 euro în cadrul procesului în care fostul deputat este judecat pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice

 

Dorin Iamandi le-a spus judecătorilor că revine asupra declaraţiei din decembrie 2017 şi a cerut să fie parte civilă în proces pentru prejudicii morale, cerând despăgubiri de 50.000 euro.

Pe 20 iulie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta "s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale".

Potrivit procurorilor, fiind audiată în calitate de martor, pe 9 iunie şi 6 iulie, Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu a făcut afirmaţii mincinoase şi "a creat o situaţie favorabilă fostului deputat". Astfel, declaraţia acesteia din 6 iulie este în contradicţie cu cea anterioară şi cu probatoriul administrat în dosar.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

Sursă Mediafax.ro