Concurs de design inspirat de noul Opel Corsa

Pentru pasionaţii de grafică, amatori sau profesionişti, Opel a organizat un concurs online inspirat de liniile redesenate ale noului model Corsa şi realinierea sa la limbajul de design Opel.

Concurs de design inspirat de noul Opel Corsa Concurs de design inspirat de noul Opel Corsa

Opel Corsa s-a reînnoit la toate capitolele pe parcursul lui2010, iar noul an aduce şi o schimbare de aspect, pentru areîmprospăta tinereţea caracteristică modelului. Liniile redesenateale noul model Corsa şi realinierea sa la limbajul de design Opelau inspirat organizarea unui concurs online pentru pasionaţii degrafică, amatori sau profesionişti. Aceştia sunt provocaţi de Opelşi de Bumbac100 să-şi demonstreze creativitatea prin desenareacelui mai potrivit tricou pentru un posesor de Opel Corsa saupentru cei care îmbrăţişează aceleaşi valori şi care doresc să sebucure de tot ce e cool, urban, individual, dar şi detehnologie.

Juriul care va nota lucrările este format din Dinu Dumbrăvician,lector la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti şi ŞefulCatedrei de Design, Florin Ciobanu, Marketing Manager Opel Româniaşi Călin Ştefănescu, fondator Bumbac100.ro. "Modelul de la Opeleste foarte ofertant în ceea ce priveşte tema unui design detricou", consideră Călin Ştefănescu. "Site-ul nostru este primulportal de design cu vânzare din România specializat în competiţiide design, o comunitate importantă de graficieni contribuind culucrări pentru tricouri şi hanorace. Cu siguranţă nu vor rămâneindiferenţi la o temă ce explorează expresia New Skin!".

"Intenţia pe care dorim s-o promovăm este de a atrage cât maimulţi tineri către studiul designului, iar acestă acţiunepopularizează foarte bine tendinţa. Tema este ofertantă, chiar dacărelativ restricţionată de elementele de marcă, participanţii suntevaluaţi de un juriu ce include profesionişti din design şimarketing, iar premiile sunt atractive", consideră DinuDumbrăvician. Juriul va urmări explorarea noului limbaj de designal Opel şi elementelor caracteristice pentru noul Corsa,interpretarea creativă a expresiei New Skin, dar şi anumitelimitări de culoare, respectiv cele mai atractive nuanţe decaroserie ale modelului.

Competiţia începe pe 17 ianuarie şi va fi închisă la finalulzilei de 21 februarie. Proiectele pentru concurs trebuie înscrisepe www.bumbac100.ro, unde comunitatea va comenta asupra lor,permiţând îmbunătăţirea lucrărilor pe parcurs. Primele 3 proiectepunctate, ca şi favoritul publicului, primesc premii în bani: 1000,500, 250 şi respectiv 250 de euro.