Consiliul Judeţean din România cu o raţie enormă de motorină. Care ar putea fi explicaţia?

Autor: businessmagazin.ro 01 sept. 2017 Știri auto
Consiliul Judeţean din România cu o raţie enormă de motorină. Care ar putea fi explicaţia?

In 25 mai a fost atribuit, prin achizitie directa, contractul de furnizare de carburant pentru masinile din dotarea Consiliului Judetean companiei OMV Petrom Marketing SRL.

Valoarea este de 98.750 lei cu TVA inclus iar termenul de valabilitate a contractului este 31 decembrie 2017. Cantitatea de combustibil necesara Consiliului Judetean Salaj in intervalul mai – decembrie a fost estimata la 23.300 litri motorina si 1.000 litri benzina fara plumb.

Alimentarea, la orice statie OMV, se face pe baza de bonuri valorice, valoarea unui bon fiind de 50 de lei. Un carnet are 25 de file (bonuri). Potrivit informatiilor de pe site-ul institutiei, la Consiliul Judetean a fost nevoie de 67 de astfel de carnete. Valoarea unui carnet este de 1.250 lei (25 file X 50 lei), astfel ca valoarea celor 67 de carnete este de 83.750 lei. Atat costa carburantul (motorina) la Consiliul Judetean anul acesta.

Restul pana la 98.750 de lei consuma Centrul Judetean Militar Salaj si Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Necesarul de carburant (motorina) al Centrului Judetean Militar Salaj a fost de 6 carnete a cate 25 de file cu valoare de 50 de lei fiecare. Asta inseamna un cost total de 7.500 lei. 

Citeşte articolul complet în businessmagazin.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide