Corsa Kaleidoscope, surpriza Opel pentru Geneva 2012

Autor: Gabriel Grosoiu 14 feb. 2012 Știri auto

Orientarea lui Opel Corsa este cât se poate de evidentă, dar clienţii tineri pe care germanii îi aşteaptă în showroom-uri pot fi stimulaţi chiar şi mai mult. La Salonul Auto Geneva de anul acesta, producătorul din Russelsheim va aduce ediţia specială Kaleidoscope, ce aruncă modelul de clasă mică într-o lumină complet nouă.

Exteriorul maşinii germane este individualizat datorită jantelor negre de 17 inchi, asortate cu noile culor ale exteriorului. Pepperdust şi Technical Grey sunt noile nuanţe ce vor scoate din mulţime micul Opel, iar dacă acestea nu sunt îndeajuns de evidente, viitorii clienţi vor mai avea la dispoziţie si ornamente negre pentru plafon, oglinzile retrovizoare şi grilă.

Nici interiorul nu a fost neglijat, astfel că Opel Corsa Kaleidoscope a pregătit, pentru pasageri, ornamente colorate pentru ceasurile de bord, gurile de ventilaţie şi mânerele uşilor, în timp ce tapiţeria şi planşa de bord rămân negre. Sub capotă, motoarele sunt aceleaşi, fie că se va alege economicul 1,3 CDTI ecoFLEX sau performantul 1,6 turbo, de 150 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide