Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom

O idee inedită pentru atragerea clienţilor: reducerea preţului la carburanţi. Dar nu vă bucuraţi prea repede: e vorba doar de o oră, în doar câteva staţii, în weekend.

Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom Criza ieftineşte benzina: "Ora reducerilor" la Petrom

Cei de la OMV Petrom au demarat campania "Ora reducerilor": îndatele de 11, 12, 18, 19, 25 şi 26 septembrie 2010 (adică în treiweekenduri), în anumite benzinării, anunţate cu 3 ore înainte pesite-ul www.petrom.com şi la radio, între orele 11:00 şi 12:00carburanţii vor fi mai ieftini cu 40%.

Sună bine? Normal, să cumperi benzină sau motorină la aproapejumătate de preţ este o adevărată mană cerească. Dar asta numaidacă ai norocul să fii printre primii la pompă. De exemplu, înweekendul 11-12 septembrie, bucureştenii au avut ocazia să revinăîn trecut cu 20 de ani - la câteva staţii de alimentare s-au formatcozi interminabile, oamenii venind chiar cu canistre suplimentareşi bidoane.

Din păcate, campania durează doar o oră, iar carburantul sedovedeşte insuficient pentru cererea mare. Urmează încă douăweekenduri în care câteva staţii Petrom vor fi asaltate dedoritorii de combustibili cât mai ieftini.

Dacă aveţi poze sau veţi suprinde situaţii inedite dinaceastă campanie, nu ezitaţi:

TRIMITEŢI IMAGINILE LApromotor@promotor.ro