Cu Dumnezeu înainte sau mergi cu Domnu’? Avem răspunsul (video)

Autor: Alexandru Banu 05 feb. 2018 Știri auto
Cu Dumnezeu înainte sau mergi cu Domnu’? Avem răspunsul (video)

Da, ştim ce credeţi şi ce credem despre biserică. Şi unii, şi ceilalţi. Nu avem însă autoritatea necesară ca să începem o discuţie care ţine de mii de ani şi se va încheia, probabil, o dată cu sfârşitul lumii. Şi nici nu este obiectul nostru de activitate. O lăsăm p’asta deocamdată pe mânile specialiştilor şi noi o discutăm la bârfă, în privat. Credem însă în necesitatea şi prezenţa spirituală a unui dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Un dumnezeu care să ne impună respectul reciproc. În orice am face. De când ne dăm jos din pat până ne punem la somn.

Traficul este o oglindă a societăţii, din câte am observat şi constatat. Aşa cum sunt oamenii afară din maşină, aşa cum se comportă unii cu ceilalţi, aşa sunt şi în trafic. Iar traficul de la noi este cel mai bun exemplu AŞA NU.

Părintele Vasile Ioana e un om care vorbeşte pe înţelesul tuturor şi traduce pilda dumnezeiască în lucruri simple pentru mintea oricui. Iar cum Dumnezeu e în tot şi-n toate, traficul e un loc în care ar trebui să avem conştiinţa prezenţei lui. Că ne vede când facem o nefăcută, că ne aude când înjurăm în stânga şi-n dreapta sau că ne pedepseşte cu o amendă, asta nu avem cum să ştim şi nici nu prea ne vine s-o credem. Are el treburi mai importante. Dar să ţii cont de o putere metafizică deasupra capului care te obligă să fii OM şi în trafic, credem că e imperios pentru normalitatea individuală şi colectivă.

Iată în aceste explicaţii video cele 7 trepte spirituale care te ajută să fii calm la volan, să vezi lucrurile albe şi nu negre, să capeţi respect în trafic şi să te simţi bine atunci când laşi de la tine. Înainte să daţi cu parul, aşa cum Dumnezeu nu face, ascultaţi-l pe acest simpatic părinte Vasile Ioana şi noi nu credem că veţi putea spune că vorbeşte aiureli. Nu cere decât sinteza decalogului în două cuvinte, să fii simţit şi să respect.

Aşa că, dacă sunteţi dintre cei cu cruciuliţe, iconiţe şi mătănii atârnate ca-n galantare, acum e timpul să le şi daţi o putere asupra voastră.

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide