Cum se colantează un Duster, şi cât de bine îi stă în verde – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 dec. 2017 Știri auto
Cum se colantează un Duster, şi cât de bine îi stă în verde – VIDEO

În viaţa unei maşini se ajunge la un moment în care posesorul acesteia se vede pus în situaţia revopsirii totale sau parţiale. Din acest moment se naşte o dilema dictată de însăşi tehnologia modernă. 

Mai devreme sau mai târziu, caroseria maşinii voastre va avea nevoie de un tratament stilistic care să repare imperfecţiunile din vopsea. Pentru aceasta, aveţi la dispoziţie două procedee: vopsirea sau colantarea.

Suedez, Daniel Gustavsson, a ales varianta a doua. Şi-a luat Dusterul şi l-a colantat în verde, în nuanţa arlon focus green, mai exact. Iată cum a decurs procesul: 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide