Cum vor arăta maşinile în 2026? Iată câteva variante. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Cum vor arăta maşinile din viitor este o întrebare care macină pe mulţi, oameni de ştiinţă deopotrivă, cât şi oameni normali. Dacă acum 20 ani sistemele de infotainment, ecranele tactile, sistemul de conducere autonom erau nişte opţiuni de domeniul fantasticului, în ziua de azi aceste dotări există pe maşinile moderne.

Din punct de vedere al design-ului s-a ajuns şi aici la performanţe majore, în procesul de proiectare fiind folosite software-uri de ultimă generaţie, iar imprimantele 3D par să fie şi ele implicate în modul cum evoluează industria. Având în vedere toate acestea, plus ritmul tot mai alert în care se mişcă lucrurile în domeniul tehncii, ne întrebăm cum vor arăta maşinile peste 10 ani?

Toyota a dezvaluit recent un concept creat de studenţii de la Universitatea Clemson, care deschide o anumită portiţă cu privire la mobilitatea din viitor.

Şi BMW a lansat recent conceptul Vision Next 100. Designul BMW Vision Vehicle este caracterizat de o combinaţie de sportivitate specifică unui coupé şi eleganţa dinamică a unui sedan. Cu o lungime de 4,90 metri şi o înălţime de 1,37 metri, automobilul are dimensiuni exterioare compacte. Cu toate acestea, în interior, are dimensiunile unui sedan BMW de lux.

Pe lângă cei doi producători mai sunt şi cei de la Tesla, Google, Apple şi Chevrolet. Conceptele pe care aceştia le propun pot fi văzute în GALERIA FOTO
Comentarii
Inchide