Dacia Coupe la Geneva 2009

Autor: Andrei Nan 24 feb. 2009 Știri auto

24.02.2009: UPDATE INFO

Pe site-ul oficial al Salonului Auto de la Geneva a fost afişată denumirea noului concept Dacia: ZEentry, prezentat ca mobilitatea de mâine în varianta românească transpusă în primul concept adevărat al mărcii din Mioveni. Numele ne duce cu gândul chiar la o posiblă versiune electrică. Să fie oare chiar aşa de evoluat? Sau poate denumirea vine de la Easy Entry, silueta noului model aducând aminte de recentul Renault Ondelios?

23.02.2009: UPDATE VIDEO

Dacia a demarat pe site-ul oficial al companiei daciagroup.com o mini campanie teasing pentru conceptul Dacia la Geneva 2009. Nu cu fragmente de poze oficiale, ci cu un mic desen animat amuzant, din care ne dăm seama că acest concept va fi unul clar polivalent.

19.02.2009: UPDATE INFO

Conform agenţiei Mediafax, surse oficiale Dacia au confirmat faptul că aceste imagini sunt reale şi aparţin conceptului care va fi prezentat de Dacia la Geneva 2009. Totuşi, nu a fost confirmată ipoteza dacă este vorba despre un model coupe sau de un concept care să prefigureze viitorul Dacia SUV.

De asemenea, Dacia va mai prezenta un model nou la salonul elveţian, care noi credem că ar putea fi Dacia Sandero Cross, recent surprins în teste în judeţul Argeş.

Vom reveni cu informaţii despre acest subiect.

04.02.2009:

Stopuri cu LED-uriTot ce avem momentan sunt aceste poze ce par scanate de pe o broşură publicitară. Din ce am aflat, la realizarea modelului au contribuit şi cei de la Renault Sport, iar noul coupe sport va putea furniza câteva idei despre noua filozofie de design ce va fi urmată de producătorul român. Dezvoltată de către Centrul de Design Renault din România.

Jante din aliaj de dimensiuni generoase, stopuri cu LED-uri şi frâne Brembo sunt câteva detalii care vor face din acest concept principalul punct de atracţie al standului Dacia de la Salonul Auto de la Geneva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide