Dacia Duster by Cobra

Dacia Duster chiar a cucerit audienţa în afara graniţelor României. Dacă a intrat în atenţia tunerilor înseamnă că este un succes.

Dacia Duster by Cobra Dacia Duster by Cobra

Cobra Tehnology & Lifestyle au pusochii şi pe Duster. Pentru moment este doar un tuningestetic, relativ discret, dar este o primă ofertă de la o casă derenume.
Pentru partea frontală Cobra propune o bară masivă din oţelinoxidabil cu diametrul de 60 milimetri care îndeplineştetoate normele europene priviind protecţia pietenolor.

Montarea ei nu mai presupune o inspecţie tehnică. Cine nudoreşte să amplifice aerul de masivitate a părţii frontale de laDuster poate opta pentru un element realizattot din oţek inoxidabil care se prinde la baza barei faţă. Cei dela Cobra l-au numit Cityguard. Tunerii germani au mai realizat şi ogrilă din oţel pentru partea inferioară a barei faţă.

La partea din spate pentru moment se oferă daor oevacuare cromată cu diametrul de 80 mm. Lacapitolul jante oferta este destul de bogată la Cobra, vârful degamă fiind Cobra Mauris 8Jx18 care primesc pneuri 225/50R18. Componentele Cobra vin cu o garanţie de 2 ani fărălimită de kilometri.