Dacia Duster câştigă titlul MAŞINA ANULUI! În Scoţia…

Autor: Oraan Mărculescu 15 oct. 2012 Știri auto

În 2011, Dacia Duster ne surprindea foarte plăcut, ajungând printre cei 7 finalişti ai foarte importantei competiţii Maşina Anului în Europa. Din păcate, în final a primit cel mai mic punctaj, dar asta nu a fost un impediment pentru cariera comercială foarte bună, Duster numărându-se acum printre cele mai vândute crossovere şi SUV-uri din Europa.

Acum, Dacia Duster ne mai surprinde o dată, devenind laureata premiului Maşina Anului 2012 în… Scoţia. În condiţiile în care maşina încă nici nu a ajuns în showroomuri, Duster se pare că i-a convins fără nici o probleme pe jurnaliştii din juriu.

Contrar glumelor pe care ştim despre scoţieni, aceştia nu s-au zgârcit şi i-au mai acordat SUV-ului românesc două distincţii: cea pentru cel mai bun SUV (în detrimentul celebrei mărci britanice Land Rover!), precum şi ”Budget Buy” – cea mai bună ofertă pentru o maşină ieftină.

Chiar dacă vorbim de trofee cu o importanţă mai redusă şi de o piaţă mică în Europa, rămâne clar că Dacia Duster nu şi-a epuizat potenţialul, aceste distincţii anunţându-i o carieră strălucită peste Canalul Mânecii.

Suntem curioşi ce figură va face Dacia Lodgy în cazul competiţiei Maşina Anului 2013 în Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide