Dacia Lodgy, acum şi cu aspect de SUV

Autor: Adrian Mihălţianu 24 mart. 2014 Știri auto

Dacia Lodgy a primit mai multe dotări noi în Franţa, aşa că ne putem aştepta ca acestea să ajungă şi pe piaţa din România cât de curând. Astfel, în Franţa, Dacia are trei niveluri de finisare – Lodgy, Silver Line şi Black Line, şi patru motorizări (1.6 l MPI GPL 85 CP, 1.2 l TCe 115 CP, 1.5 l dCi 90 CP şi 1.5 l dCi 110 CP. 

Pachet SUV, elemente cromate, decoraţiuni exterioare cu aspect de aluminiu satinat

În privinţa dotărilor, avem mai multe noutăţi care vor face viaţa la bord mai plăcută, sau care fac maşina să arate mai bine – începem cu un pachet SUV, compus din protecţii inferioare situate sub spoilerul frontal şi posterior, cu aspect de aluminiu satinat (ele sunt din plastic), ornamente ale farurilor de ceaţă cu aspect de aluminiu satinat, bosaje negre mai pronunţate ale aripilor faţă şi spate, precum şi fuste laterale, tot de culoare neagră, cu rol de prevenire a zgârieturilor obişnuite din trafic. Pachetul SUV nu înseamnă însă şi o suspensie mai ridicată, maşina păstrând aceeaşi distanţă faţă de sol, precum şi aceleaşi roţi. La 690 de euro (preţ cu toate taxele în Franţa), vorbim, aşadar, doar de un pachet optic.

Spatele arată puţin mai bine cu protecţia suplimentară

Mofturoşii vor putea adăuga acum şi un nou Pachet Chrome, care adaugă elemente cromate la exterior, pentru o imagine mai „premium”. Acesta costă 291 de euro.

LUX? Nu, ci doar dotare normală pentru familiştii din 2014

La interior, avem scaune frontale cu încălzire, un nou sistem multimedia DVD Next Base cu două ecrane montate pe spătarele scaunelor frontale (!), precum şi opţiunea HP Focal Music Live (include 4 boxe cu 2 căi diferite şi tweetere pe planşa de bord, subwoofer, putere maximă 100 W), pentru doar 277 de euro.

Sunet puternic, pentru doar 277 de euro

Aşteptăm încă un răspuns de la Dacia România pentru a şti când vom avea aceste echipamente şi la noi în ţară, şi mai ales la ce preţuri.

Care dintre aceste dotări le-aţi dori cu prioritate şi în România?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide