Daimler începe producţia unei noi cutii de viteze în România

Autor: Visan Marian 16 ian. 2019 Știri auto
Daimler începe producţia unei noi cutii de viteze în România

Grupul german Daimler, al doilea cel mai mare exportator din economia românească prin intermediul companiei Star Assembly din Sebeş, ridică miza de pe România, şi începe producţia unei noi cutii de viteze, în opt trepte, destinată autoturismelor Mercedes-Benz.

Reprezentanţii Star Assembly vor marca noua etapă din producţia uzinei printr-un eveniment care va avea loc în 7 februarie, la Sebeş, scrie Ziarul Financiar.

“Ceremonia va marca inceputul unei noi etape a investitiei derulate de concernul Daimler in Romania, pentru extinderea productiei de cutii de viteze automate de ultima generatie destinate automobilelor Mercedes-Benz”, se arată în invitaţia trimisă presei.

Star Assembly este al doilea mare exportator din România după Dacia şi în top zece companii după cifra de afaceri, de 7,3 mld. lei în 2017, ultimul an pentru care există date publice disponibile.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide