De 1 iunie: TURBO, frate! Care este maşina copilăriei tale?

Autor: Adrian Mihălţianu 31 mai 2013 Știri auto

Înaintea site-urilor şi revistelor auto de la noi, mulţi am intrat în contact cu lumea auto ”adevărată” prin intermediul… gumelor Turbo. Care conţineau nişte bucăţele de hârtie magice, aşa-numitele ”surprize” – în fapt, banale poze cu maşini.

Însă cu maşini pe care mulţi doar visam că le putem vedea aievea, darămite să le atingem sau chiar să le conducem când vom fi mari. Câţi dintre voi nu şi-au aruncat economiile pe aceste gume sau nu au recurs la diferite schimburi, jocuri sau tertipuri pentru a-şi întregi colecţia? Vă mai amintiţi?…

Ei bine, 1 iunie este ocazia cea mai potrivită pentru a ne aduce aminte de influenţa surprizelor Turbo asupra multora dintre noi. Prin urmare, noi, cei din redacţia ProMotor, am selectat cele mai tari 20 de maşini din resturile ”colecţiilor” pe care le-am mai găsit pe acasă. Unele dintre ele ne-au făcut ca, peste ani, să transformăm pasiunea pentru maşini în job, de data asta la volanul unor maşini reale, dar parcă tot ca într-un vis.

Tocmai de aceea, vă invităm să ne ajutaţi să decidem care este ”Cea mai tare maşină din gumele Turbo”!

Aşadar, votaţi, tovarăşi!

Ocazie cu care poate ne împărtăşiţi şi cele mai hazlii momente legate de gumele Turbo pe care vi le amintiţi din copilărie… Sau poate aveţi alte propuneri decât ceea ce v-am arătat noi, de ce nu?

Tot ce trebuie să faceţi este ca, de 1 iunie, să lăsaţi deoparte grijile şi responsabilităţile de matur, măcar pentru nişte momente, şi să redeveniţi copiii ahtiaţi după gumele Turbo. Nu e greu, spor!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide