Deja un obicei? Vandalii se distrează răsturnând maşinuţe Smart. VIDEO

Autor: Andrei Ştirbu 08 apr. 2014 Știri auto
Deja un obicei? Vandalii se distrează răsturnând maşinuţe Smart. VIDEO

Tinerii îşi găsesc de multe ori activităţi destul de ciudate prin care vor să se facă remarcaţi, iar dovezile sunt nenumăratele videoclipuri de pe YouTube în care aceştia se lovesc cu capul de maşini sau se aruncă de pe case cu bună ştiinţă.

Dar toate aceste evenimente dureroase sunt, de cele mai multe ori, inofensive faţă de proprietatea unor necunoscuţi, lucru care nu poate fi spus şi despre noua distracţie a tinerilor din San Francisco, Statele Unite ale Americii, distracţie care implică maşinuţa de oraş Smart ForTwo.

Mai exact, potrivit Mashable şi Kron 4, nu mai puţin de trei Smart-uri au fost răsturnate într-o singură seară. Conform martorilor, opt tineri ar fi responsabili pentru aceste acte de vandalism.

Chiar dacă pare un eveniment izolat, nu este prima dată când citadinele Smart au fost puse cu roţile-n sus. În 2005, câteva modele au fost răsturnate în Canada, iar apoi, în 2009, alte câteva Smart-uri au ajuns în canalele din Amsterdam.

Cu toate că pare destul de amuzant, trebuie să recunoaştem că nu ne-ar plăcea să vedem dimineaţa cum maşina personală stă cu burta-n sus.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide