Demascat: primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL

Autor: Oraan Mărculescu 14 dec. 2011 Știri auto

Parafrazând un celebru dicton, spunem şi noi: „Regele roadsterelor de lux a murit, trăiască noul rege!”. După ce germanii au anunţat cu fanfară retragerea din producţie a actualului SL, la Salonul Auto Detroit 2012 urmează să vedem noua generaţie Mercedes-Benz SL.

Noul Mercedes-Benz SL vine cu o imagine de marca surprinzator de conservatoare

Însă, până când oficialii ne vor gratula cu informaţiile şi imaginile oficiale, iată că primele poze cu noul Mercedes-Benz SL au apărut pe net. Şi nu vorbim de poze spion, cu maşina camuflată, ci de pozele oficiale din mapa de presă, pe care au pus mâna cei de la germancarforum.com.

După cum se poate observa, noul Mercedes-Benz SL nu se depărtează prea mult ca gabarit şi linii de precedenta generaţie, însă partea frontală ne relevă o imagine de marcă mult mai sobră şi mai serioasă, ba chiar surprinzător de conservatoare – se remarcă farurile masive, care încadrează o grilă foarte bine pusă în evidenţă.

Noul Mercedes-Benz SL ramane fidel solutiei cu hardtop escamotabil

Evident, noul SL rămâne fidel soluţiei cu hardtop escamotabil, linia laterală a maşinii relevând un coupe majestuos când acoperişul este ridicat. Plafonul beneficiază de soluţia MAGIC SKY CONTROL, la fel ca şi roadsterul mai mic, Mercedes-Benz SLK, dar nu ştim încă şi cât durează capotarea/decapotarea maşinii.

Interiorul urmează şi el linia sobră a exteriorului, cu un design care aminteşte foarte clar de berlina E-Class, de exemplu, noul SL fiind direcţionat mai mult spre clientela trecută de o anumită vârstă şi cu un cont serios în bancă. Mercedes-Benz SL mai vine cu o particularitate: are caroseria realizată în mare parte din aluminiu, la fel cum a procedat şi Audi pentru unele modele.

Interiorul noului Mercedes-Benz SL urmeaza linia sobra a designului exterior

În aşteptarea altor date şi imagini oficiale, vă lăsăm să ne împărăşiţi primele voastre impresii:

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUL MERCEDES-BENZ SL?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide