Design-ul remarcabil întâlneşte sportivitatea. Noul Audi SQ 2, modelul de top al familiei Q2 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 13 dec. 2018 Știri auto

Audi prezintă în premieră SQ 2. Noul model de top al familiei Q2 se remarca în segmentul SUV-uri compacte cu performanţe notabile. Motorul de top oferă 221 kW (300 CP), suficient pentru a face sprintul de la 0 la 100 km / h în 4,8 secunde, şi a atinge o viteză maximă de 250 km / h. Transmisia quattro şi suspensia sport S împinge fără probleme maşina pe şosea. Audi SQ2 este, de asemenea, liderul clasei sale în ceea ce priveşte sistemele de operare, infotainment, asistenţă şi siguranţă. 

Audi SQ2 are o lungime exterioară de 4.210 milimetri şi un ampatament de 2.594 milimetri, dimensiuni care îi oferă un interior spaţios. Portbagajul are un volum de 355 până la 1.000 de litri în funcţie de poziţia spătarului spătar. Echipamentul standard include scaune sport, o cotieră centrală, aer condiţionat automat şi un volan multifuncţional sport.

Cu cockpitul virtual şoferul poate controlea grupul de instrumente complet digital prin intermediul butoanelor de pe volan. Afişajul de 12,3 inci oferă trei modalităţi de configurare diferite. Cele mai importante informaţii sunt, de asemenea, vizibile şi pe head-up display. 

Scaunele Audi SQ2 sunt dotate standard într-o combinaţie de piele şi ţesatură. Un amestec de piele / Alcantara sau piele fină Nappa sunt disponibile opţional. De asemenea, scaunele sunt disponibile şi cu cusături contrastante în roşu şi gri, şi logo-uri S gravate pe scaune.

Pachetul interior SQ2 îmbină trei caracteristici: gurile de ventilaţie cu inele roşii, scaunele din piele din piele Nappa cu două culori şi pachetul de iluminare ambientală. Există, de asemenea, şi covoraşe cu logo-ul SQ2. 

Sisitemul de infotainment este compatibil cu iOS şi Android, iar sistemul de sunet Bang & Olufsen dispune de un amplificator de 705 W şi 14 difuzoare.

„Inima” oricărui model Audi S este motorul, iar SQ2 din versiunea superioară vine cu o unitate de 2.0 litri TFSI. Acesta scoate 221 kW (300 CP) şi un cuplu constant de 400 Nm cuprins între 2000 şi 5200 rpm. Dezvoltat de inginerii Audi şi construit în Ungaria, Győr, motorul îşi depăşeşte rivalii din acest segment. Sprint-ul de la 0 la 100 km / h durează 4,8 secunde, iar viteza maximă este de 250 km / h.

Motorul are un sunet deosebit când este condus în modul dinamic. Motorul TFSI de 2.0 litri cântăreşte aproximativ 150 de kilograme, ceea ce aduce beneficii nu numai greutăţii totale, dar şi distribuţiei sarcinii pe osie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide