Designer Ford demonstrează avantajele lui B-Max. Plus shooting foto la… mall în Bucureşti!

Autor: Oraan Mărculescu 17 feb. 2012 Știri auto

Dacă nu sunteţi convinşi încă de avantajele portierelor culisabile şi lipsa montantului central din cazul lui Ford B-Max, cei de la Ford s-au gândit să o lase pe Erika Tsubaki, din echipa de designeri, să ne demonstreze cât de mult le va ajuta pe femei, în primul rând, această soluţie.

Designerul Ford, Erika Tsubaki, demonstreaza avantajele lui Ford B-Max

În plus, inginerii accentuează faptul că uşile culisabile sunt ranforsate suplimentar cu elemente din oţel de înaltă rezistenţă, pentru a înlocui montantul central şi a prelua rolul acestuia, de stâlp de rezistenţă, pentru asigurarea unei securităţi cât mai bune. Din punct de vedere practic, lipsa montantului central asigură o deschidere de 1,5 metri, excelentă pentru manipularea obiectelor voluminoase sau a scaunelor pentru copii.

Ca un bonus, cei de la Ford Europe ne oferă şi un set de imagini „making of”, din cadrul şedinţei oficiale de filmare şi pozare a lui Ford B-Max, pentru campania de marketing care va demara o dată cu punerea în vânzare a noii maşini fabricate la uzina Ford de la Craiova – VEZI GALERIA FOTO.

Sedinta foto cu noul Ford B-Max la... un mall din Bucuresti

Şi mai interesant este că şedinţa foto a avut loc într-un mall din Bucureşti. Rămâne de văzut cine va aprecia cel mai mult noul Ford B-Max: tăticul sau mămica. Voi ce credeţi?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide